zondag 6 juli 2014

Er kunnen heeel veel mensen in een zaal


Gisteren mochten we spelen tijdens een heuse veteranendag. De organisatie had gerekend op een behoorlijke opkomst, dus we hadden voor de gelegenheid extra geluid ingehuurd. Dat bleek geen overbodige luxe. De opkomst was nogal overweldigend en we waren dus heel blij dat Jan Poirot van Match AV ons geluidstechnisch uit de brand heeft kunnen helpen. Dat hadden we met ons eigen setje nooit kunnen redden.
We hebben ons weer van onze beste kant laten zien, namelijk in de rol van "sfeerband op de achtergrond". Daar beginnen we zo langzamerhand behoorlijk handig in te worden. Wie wil luisteren, kan daar zijn eigen moment voor pakken en wie gewoon wil praten krijgt daar ook alle gelegenheid voor.
En veteranen die elkaar 20 jaar niet gezien hebben, die hebben best wel wat te bepraten. Dat levert een dag vol mooie, soms aangrijpende maar altijd indringende verhalen op.
Was een dankbaar optreden in een mooie grote zaal, met een groot podium.
Omdat we altijd een beetje moeite hebben met hele grote podia hebben we het dus voor de gelegenheid maar weer verkleint met onze schermen.
Goed voor een een mooi plaatje, maar ook goed voor dat beetje intimiteit dat wij in grote settings toch nodig hebben om lekker te kunnen spelen. Foto's volgen ongetwijfeld nog als Harry wakker is en bijgekomen van alle
We komen graag nog een keer terug op de kazerne.


Geen opmerkingen: