vrijdag 11 juli 2014

Bijna verkansie


Volgende week nog één keer spelen tijdens een barbecuefeestje voor een oude bekende en dan leggen we de boel een paar weken plat.Volgende week meteen maar een keer onze nieuwe mengtafel uitproberen, want dat is er nog steeds niet van gekomen.
Dit jaar zijn we er trouwens iets korter tussenuit dan voorgaande jaren omdat de vakanties elkaar aardig overlappen. Dat is wel lekker, want al te lang niks doen is niets voor ons.
Nog één keer repeteren volgende week. En dan doen we nog een keer ons jaarlijkse revisie-avondje. Kabels doormeten, lampen vervangen, standaards repareren, kar uitmesten enz. Dan kunnen we er na de vakantie weer vol tegenaan.
We hebben nog niet heel veel optredens uitstaan voor de komende periode, maar dat komt vanzelf wel goed. En anders organiseren we zelf wel weer een keer een leuk optreden.
We spelen dit jaar in ieder geval ook weer een keer in Landvast. Dat is best al weer even geleden. De vorige keren zijn ons prima bevallen, dus daar kijken we alvast weer naar uit.. Zal op de laatste zondagmiddag in oktober zijn. Komen we voor die tijd ongetwijfeld nog wel op terug.
Iedereen alvast een heel fijne vakantie gewenst

Geen opmerkingen: