dinsdag 22 juli 2014

Even niks.


We gooien de boel nu dus echt even een paar weken plat. Aanvragen via de site kunnen gewoon blijven komen, want we lezen de mail wel. Spelen doen we de komende weken dus ff niet. En repeteren ook niet. Dat wil zeggen niet in bandverband. Wat de heren collegamusicisten tijdens hun vakantie in muzikaal opzicht allemaal overhoop halen, daar durf ik geen enkele uitspraak over te doen.
Afgelopen vrijdag hebben we onder tropische omstandigheden ons laatste (benefiet)setje van dit seizoen gespeeld.
Ik denk een van de warmste optredens die we tot nu toe ooit hebben gedaan. Hoewel dat natuurlijk niet heel best is voor het concentratievermogen ging het toch nog wonderwel.Kwestie van veel blijven drinken.
Gisteren de jaarlijkse uitmestsessie van ons karretje en de kisten met apparatuur gehad. Alles is weer doorgemeten, en waar nodig hersteld en staat er weer netjes bij. Waarschijnlijk gaan we dit jaar overigens wel ons licht vervangen. Dus als iemand interesse heeft in de huidige set? Mail gerust even.
Voor nu: prettige vakantie. We hopen jullie in oktober in ieder geval weer allemaal te kunnen zien, als we in Landvast spelen in Alblasserdam. Maar daarover later meer.

Geen opmerkingen: