vrijdag 1 november 2013

sahdw met lv of tlhc met mv?


Vanavond spelen we in een aangepaste bezetting, want Willem is druk met de voorbereiding van z'n gala morgenavond. Gelukkig kunnen we weer rekenen op Leo op de drums. Spelen we nu als SAHDW met Leo Vogel, of als The Legendary Hit Colectors met Martin Vos? Verwarrend, maar ik houd het op het eerste.
We hebben er een aantal extra repetities tegenaan gegooid zodat Leo weer volledig is "bijgedrumd" en Harry alles een keer op de bas heeft kunnen doorspelen. Ff niet doorfluisteren want dan gaat ie naast zijn schoenen lopen, maar we sloffen toch wel met een multimate als Harry in ons bandje. Al was het maar vanwege het feit dat ie ook nog eens over een handige bus met trekhaak beschikt :)
Het is overigens een besloten feestje vanavond, dus het is slechts een beperkt gezelschap dat onze muziek in deze unieke samenstelling te horen krijgt.
Morgenavond spelen we weer in de standaard SAHDW bezetting in Alblasserdam, op Willem's gospelgala. Dat is niet besloten. Iedereen is welkom. En het is nog gratis ook. De avond begint om een uur of 8, wij spelen om een uur of 10. Geen gospel overigens, maar gewoon nummers uit ons eigen repertoire. Meer info op Willems speciale facebookpagina

1 opmerking:

Anoniem zei

jullie sloffen wat af.
varkenssloffen?