zondag 24 november 2013

Dat was het voorlopig weer even.


Gisteren in Geldermalsen gespeeld, tijdens privéfeestje in café Echica. Op zich een leuke tent, ware het niet dat het établissement bestaat uit 2 verschillende ruimtes die slechts met elkaar verbonden zijn door een, weliswaar redelijk brede, deuropening.
Dat is dus óf geluid in de ene ruimte, óf in de andere ruimte.Dit probleem werd opgelost doordat de gastheer zo slim en zo vriendelijk was om in allerijl een set extra speakers te regelen zodat we in beide ruimten prima te horen waren.
Nadat we na ons eerste setje nog even snel een paar kleine monitortjes voor onszelf uit de kar hadden getrokken -honderd mensen in een café maken namelijk een beste bak herrie kan ik je vertellen- hebben we op de bij ons gebruikelijke wijze weer veel langer doorgespeeld dan eigenlijk goed voor ons is.
Dan ben je toch blij als je naar huis rijdt, dat Geldermalsen niet zo ver weg is. Maar vooral ook, dat je de zondag hebt om een beetje bij te trekken.
Dit was zeer waarschijnlijk ons laatste optreden van dit jaar. Gek idee, maar het zit er voor dit jaar dus alweer op. Maandag repeteren we ook maar een keer niet, om de stem enigszins te ontzien.
Heel lang hoeven we nu ook weer niet stil te zitten, want in januari gaan we al weer los. In een boksschool. Doet het leuk op ons lijstje met bijzondere speellocaties. Nou, dat was het dus voorlopig weer even.
We wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe.Zijn we er een keer lekker vroeg bij :)

Geen opmerkingen: