zaterdag 16 november 2013

Alsof het gisteren was

Gisteren gespeeld in de Vreemde Eend in Dordrecht. Was gezellig en lekker druk, of liever gezegd bomvol. We zouden een setje van een klein uurtje doen, maar uiteraard liep het weer eens uit. Op aandringen van het publiek he? Wij zouden dat nooit uit onszelf :) doen.
Het was alweer 6 jaar geleden dat we voor de eerste keer in DVE speelden, maar het leek alsof we er de week daarvoor nog geweest waren. De sfeer is nog altijd fantastisch daar en de gastvrijheid en hartelijkheid van Berdi en Roland blijft ons verbazen. We komen er zeker nog een keer terug. Denk overigens niet dat we daar weer 6 jaar over zullen doen.
Volgende week doen we, zoals het er nu uitziet, ons laatste optreden van 2013. In Geldermalsen. Weer in een kroeg, maar dit keer tijdens een privéfeestje van oude bekenden van ons. Kan dus ook weer heel gezellig worden.
En dan is de eerstvolgende keer daarna in Rotterdam, op een boksschool. Maar dat is volgend jaar. Kan toch haast niet waar zijn, dat er dan alweer een jaar voorbij is?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Time files when you're having fun!!

Anoniem zei

Time files when you're having fun!!