dinsdag 10 juni 2014

Warm, maar heel gezellig

De Zilverdagoptredens waren als vanouds supergezellig. Het weer zat al-met-al enorm mee. De voorspelde buien bleven uit, op een paar druppels rond de middag na.
We zijn weer met onze steekwagentjes met spullen door de stad getrokken om op vier verschillende locaties muziek te maken. De sfeer zat er meteen al lekker in. Ik heb overigens nog wel een tip voor de onnozele mede-muzikant: zet je mondharmonicaatjes tijdens buiten-optredens niet te lang in de zon. Je brandt namelijk gruwelijk je lippen als je er weer op moet spelen. Gelukkig is er dan nog zoiets als water of, als het echt niet anders kan, bier om de boel te blussen.
Misschien ging ons laatste setje daardoor wel net ff wat stroever dan de eerste drie. Of zou het gewoon komen omdat we er toen al een uurtje of 4 spelen en sjouwen op hadden zitten? Als het ons wordt gegund, doen we volgend jaar graag weer mee want de Zilverdag blijft nog steeds een van de leukste dagen in het jaar om te spelen.Weet je wat? We zetten gewoon alvast weer een optie in de agenda.

Zaterdag spelen we tijdens een braderie. Mocht je van plan zijn te komen: ik heb geen idee waar we precies komen te staan, en hoe laat we precies spelen, maar zo moeilijk kunnen we niet te vinden zijn in Hardinxveld-Giessendam. Als je ergens in de tweede helft van de middag komt, zul je ons ongetwijfeld nog wel treffen. Tot zaterdag.

Geen opmerkingen: