dinsdag 11 maart 2014

Het speulseizoen is weer geopend.


Het kan soms snel gaan. Goed twee weken geleden werd ons gevraagd of wij met SAHDW zouden kunnen spelen tijdens een bijeenkomst in Geldermalsen. En komend weekend is het dan al weer zover.Leuk. We hebben er zin in. En 2 weken later spelen we alweer. Tijdens een besloten feestje in Hardinxveld. Waarmee wat ons betreft het speulseizoen officieel weer is geopend.


En nu we dan toch weer begonnen zijn: volgende week vrijdag, de 21e maart dus, gaan we weer een keer op pad met The Legendary Hit Collectors. We spelen dan in Cafe de Vreemde Eend in Dordrecht. Daar gaan we ons setje met nummers van Crosby, Stills, Nash & Young nog een keer doen, maar dan wel volledig akoestisch dit keer. Hebben we sinds het Hippiefestival van vorig jaar niet meer voor publiek gedaan, dus een klein beetje spannend is het wel. Donderdagavond nog maar even een keer op het gemakkie doornemen die nummers.We kijken ernaar uit, want we weten uit ervaring, dat het er in De Vreemde Eend behoorlijk gezellig aan toe kan gaan.
De avond begint al vroeg, rond een uur of 8, met een kort optreden van een van de huisartiesten. Ergens tegen half 9 zijn wij dan aan de beurt, geloof ik. Wij spelen naar verwachting een klein uurtje, dus als je van plan bent te komen en je wilt nog wat van ons optreden meekrijgen dan is het wel slim om op tijd van huis te gaan :)


Geen opmerkingen: