dinsdag 25 maart 2014

Avondje vreemdgegaan


Afgelopen vrijdag zijn de SAHDW-leden Jan, Harry en Pieter, samen met Leo, een keer vreemd gegaan in Café De Vreemde Eend als The Legendary Hit Collectors. Was heel erg druk, maar ook heel erg gezellig.
Dat dit verder geen consequenties heeft voor de verhoudingen binnen SAHDW blijkt uit het feit dat de band zaterdag weer gewoon in de vertrouwde bezetting speelt in Hardinxveld tijdens een besloten feestje.

We kunnen natuurlijk wel blijven roepen dat het echt verschillende bandjes zijn, en dat is ook zo, maar het wordt toch wel wat lastig uitleggen als je bedenkt dat we in mei een benefietconcert gaan doen met SAHDW in Sliedrecht voor de Roparun, zonder Willem en mét Leo.
Harry pakt dan weer een keer de bas, en Leo drumt uiteraard. Een soort Legendary Hit Collectors met Martin, maar dan met het repertoire van SAHDW.
Duidelijk? Voor ons gelukkig nog wel. Bovendien hebben we dat al eens eerder gedaan.
Handig hoor als je af en toe een beetje kunt schuiven in de bezetting. Dan hoef je wat minder snel nee te zeggen op een aanvraag als iemand toevallig een keertje niet kan.
Dat benefietconcert is overigens op 17 mei in De Bios in Sliedrecht, maar daar zal binnenkort vast nog wel veel meer nieuws over komen.
Je kunt alvast eens kijken op de Facebookpagina van de organisatie als je meer wilt weten.
Ik zou het in ieder geval maar vast in de agenda zetten, want het zou natuurlijk wel heel erg zonde zijn als je dat moet missen.


Geen opmerkingen: