zondag 11 januari 2015

Januari Mixmaand


De bands SAHDW en The Legendary Hit Collectors hebben op dit moment even geen optredens in de agenda staan op de korte termijn.
Maar, geen zorg, we vervelen ons niet en staan ook beslist niet stil. De komende maandagavonden gaan we ons met SAHDW eindelijk richten op het afmixen van een paar nummers die we maanden geleden al eens hebben opgenomen. Dat is er namelijk nog steeds niet van gekomen. Zal best wel even schrikken zijn om die nummers na zoveel maanden weer terug te horen. Verder zijn we ons repertoire stevig aan het verversen met nieuwe nummers, en gaan we de setopbouw nog eens kritisch onder de loep nemen. Misschien stoppen we er hier en daar zelfs wel een keer een nummer met een viooltje tussen.
The Legendary Hit Collectors zitten overigens ook niet stil. We hebben, na ons laatste optreden in De Vreemde Eend, besloten om het CSN&Y repertoire verder uit te gaan bouwen. We zijn nu volop bezig om daar een volwaardige set van te maken. Schiet overigens al lekker op, want we hebben sinds het Hippiefestival - toen we hier ooit mee begonnen- al weer een nummertje of 6, 7 aan de setlist toegevoegd. Doel is om over een paar maanden minstens anderhalf uur te kunnen vullen met de mooiste nummers van dit legendarische viertal. We hebben inmiddels ook een eigen Facebookpaginaatje ingericht naast de al bestaande website.

Geen opmerkingen: