dinsdag 28 oktober 2014

'S avonds toen het vroeg donker werd


Afgelopen weekend 2 keer gespeeld. Zaterdagavond in Harskamp en zondagmiddag in Landvast. Best zwaar, zo kort achter elkaar maar wel ontzettend leuk. Ondanks het prachtige weer was het gezellig druk afgelopen zondagmiddag in Landvast. We hebben wat nieuwe nummers uitgeprobeerd en als vanouds genoten van de sfeer en de gastvrijheid. Dit keer speelden we niet in de grote zaal maar in de salon. En eigenlijk vonden we dat stiekem nog veel leuker ook. De sfeer wordt daar al snel een stuk intiemer, En de bar is veel dichterbij :)
Zeker toen het wat donkerder begon te worden, en dat was zondag opvallend vroeg zoals niemand zal zijn ontgaan, hebben we veel plezier gehad van onze nieuwe verlichting, De komende weken gaan we ons toeleggen op het samenstellen van een nieuwe setlijst en het spelen van nieuwe nummers. Het komt ons eigenlijk dus wel even goed uit, dat er even geen optreden in het verschiet ligt.
Maar laat dat vooral niemand ervan weerhouden om gewoon contact op te nemen als er behoefte is aan een avondje live-muziek.

Geen opmerkingen: