woensdag 26 mei 2010

WARRUM!


Afgelopen maandag gespeeld tijdens de Zilverdag in Schoonhoven. Was weer supergezellig. En druk, hoewel we de indruk hadden dat er iets minder mensen op de been waren dan vorig jaar. En eigenlijk was dat wel prettig, want daardoor was het net ff minder dringen overal. Het was wel heel erg warm, vooral op het midden van de dag op de Dam. Maar we klagen niet. Zeker niet als je de weerberichten vooraf in aanmerking neemt.
We zijn dit keer wat vroeger begonnen dan gewoonlijk zodat we ons op ons gemak konden verplaatsen tussen de verschillende locaties in de stad. Dat gaf ons ook wat meer tijd aan het eind van de middag op Het Doelenplein om de boel op te bouwen.
Ging er dan helemaal niks mis maandag? Tuurlijk wel. Nog niet eerder hebben we zoveel pech gehad met kabels. We hebben er maar liefst 4 moeten vervangen. En Martin heeft natuurlijk een snaar gebroken. Maar goed, voor al dat soort kleine tegenslagjes hebben we altijd wel reservemateriaal achter de hand. Na afloop met z'n allen lekker gegeten bij De Waag. Kortom: het was een hele lange maandag die eigenlijk toch weer veel te kort duurde.

Geen opmerkingen: