zondag 2 november 2008

zwaar weekendje


Beetje laat geworden gisteren in Breda. Maar, 't was dan ook heel gezellig. Leuke zaal ook, De Kogelvanger. Wel wat lastig qua akoestiek (L-vorm), maar daar kwamen we na wat gepuzzel en geschuif met de luidsprekers uiteindelijk toch heel aardig uit.

Ff bijkomen nog vandaag. Valt nog niet mee, zo twee avonden na elkaar spelen. We gaan dan toch echt merken dat we geen 20 meer zijn. En dan zijn wij ook elke keer weer zo dom om door te blijven gaan. Onder het motto "we zijn er nu toch". We hebben uitgerekend dat we er dit weekend tussen de 7 en 8 speeluren op hebben zitten. Dan rekenen we reistijd, en op- en afbouwtijd niet mee. In dat geval mogen we er namelijk nog eens 8 uurtjes bijtellen. Maar -hoe gek 't ook klinkt- we hebben het er nog steeds graag voor over. Elk optreden is toch een avondje uit.

Omdat we de komende weken niet buiten de deur spelen, gaan we eens lekker werken aan wat nieuw repertoire. Als iemand nog suggesties heeft voor nieuwe nummers: mail gerust. Maar, zoals we gisteren ook aan een overigens erg enthousiaste dame hebben uitgelegd, Hazes gaan we niet spelen. Nu niet, morgen niet en.....

Geen opmerkingen: