zaterdag 12 oktober 2013

Ben benieuwd


We gaan een paar drukke weken tegemoet.Volgende week spelen we in het "vernieuwde" Arsenaal in Nieuwpoort tijdens een privéfeestje. Geen idee wat er allemaal nieuw is daar. Er schijnt een nieuwe uitbater te zijn. Gaan we maar eens kennis mee maken dan. Zal hem nog niet meevallen om Tonnie en Ben te overtreffen. Ben benieuwd.
Weekend daarop spelen we ook weer. Voor een historische motorclub. Ook besloten. Onze fans moeten dus  nog even geduld hebben.
De week daarna spelen we zelfs 2 keer. De eerste keer tijdens een besloten feestje in Hardinxveld en de tweede keer -op zaterdag- tijdens het door Willem in Alblasserdam georganiseerde gala. Dat gala is overigens wel voor iedereen toegankelijk, en nog gratis ook.Info daarover vind je op de speciaal voor die gelegenheid door Willem aangemaakte Facebookpagina.
Dan even een weekje niks en daarna, dan is het alweer 15 november, gaan we weer een keer naar De Vreemde Eend in Dordt. Dat is zeker al weer een jaar of 5 geleden dat we daar geweest zijn, schat ik zo. Dat is dus wel erg leuk. Wordt overigens een kort akoestisch optreden. Komen we nog wel op terug.
En dan is het dus alweer half november. O ja, tussendoor repeteren we natuurlijk ook nog en gaan we gewoon naar ons werk. Heeft iemand nog ergens een emmertje tijd in een hoek staan? Dan nemen we dat graag voor een zacht prijsje over.Hoe ging dat nummer van The Eagles ook alweer? We're just too busy being fabulous :)

Geen opmerkingen: