dinsdag 16 juli 2013

Zomerreces



We hebben onze laatste repetitie van dit jaar erop zitten. Was warm, maar gezellig. De plannen voor het komende seizoen ook meteen maar weer doorgesproken. We zullen ook nog iets moeten zien te organiseren i.v.m. ons tienjarig bandbestaan. Suggesties zijn altijd welkom.
Volgende week eerst de kar maar weer eens leeghalen en alle kabels en apparatuur doormeten zodat we na de vakantie met werkende spullen op pad kunnen. Er zullen wel weer de nodige lampen en kabels bijgekocht moeten worden, vrees ik zo. Niet alleen wij zijn kennelijk aan slijtage onderhevig.
Gelukkig hebben we alweer aardig wat optredens in de agenda staan. Er lopen zelfs nog een paar opties.
Iedereen heeft huiswerk mee voor wat betreft het uitzoeken en uitwerken van nieuwe nummers, dus we hoeven ons ook tijdens de vakantie niet te vervelen.
Iedereen alvast een hele rustige /mooie/fijne/warme/opwindende/sportieve/hondsluie vakantie toegewenst (zelf doorhalen wat niet van toepassing is).


1 opmerking:

Mo zei

Nou zal ik maar eens reageren dan? Fijne vakantie toegewenst , thuis allemaal heel goed oefenen en na de zomervakantie weer met veel enthousiasme lekker muziek maken . Mo