maandag 3 juni 2013

Dat was wel weer ff lekker


Gisteren hele gezellige middag gehad in Het Springerpark in Schoonhoven. Weliswaar niet geheel vlekkeloos gespeeld,  maar wel weer heel veel lol gehad.
Dat we wat lastig op gang kwamen kwam ook wel een beetje omdat we zelf in de schaduw stonden, met een nogal fris windje in de nek en een tikkie kouwe vingers. Maar we klagen zeker niet, want het was eigenlijk gewoon een prachtige voorjaarsdag. Het publiek kon zich voor het eerst sinds tijden weer eens lekker opwarmen op een bank in het zonnetje. En vooral met een drankje erbij was dat heel goed uit te houden.. Hier en daar werd wat gevoetbald, gepicknickt en er werd zelfs voorzichtig op het gras gedanst. Kortom: de ideale manier om je zondagmiddag door te brengen. Dat hebben ze met z'n allen toch leuk voor elkaar daar in Schoonhoven.
Getuige de reacties achteraf vond het publiek niet alleen het weer maar ook de muziek heel aangenaam. En daar doen we het allemaal voor. Het zou me niks verbazen als we er later dit jaar nog een optredentje uit weten te slepen.
Eerstvolgende stop: Klundert tijdens de jaarmarkt en het kampioenschap paalzitten. Geen idee wat we daarvan mogen verwachten, maar dat wordt vast ook weer een heel bijzondere ervaring.

Geen opmerkingen: