dinsdag 16 april 2013

We doen iets goed waarschijnlijk

Vorige maand hadden we het er met elkaar over, dat het aantal aanvragen tot nu toe dit jaar toch wel aanmerkelijk minder was dan voorgaande jaren.
En laten we er nu 4 in één maand binnen krijgen! Oké, ze gaan misschien niet allemaal door, maar zo als het er nu uitziet hebben we toch een hele leuke paar maanden voor de boeg: Zilverdag, parkoptreden, optreden in Klundert, wellicht optredens in Ammerstol en Ridderkerk. En dan hebben we ook nog een aanvraag gehad afgelopen zaterdag waar we jammer genoeg niet op in kunnen gaan omdat we op de betreffende datum geen complete band op de been kunnen krijgen. Plus, dat we nog wat aanvragen hebben gehad die gewoon niet zijn doorgegaan, want dat kan natuurlijk ook altijd. Maar, er wordt nu toch weer aan ons gedacht. En dat is een hele prettige gedachte.
De komende repetities gaan we ons voorbereiden op de optredens in een afwijkende bezetting. Altijd even spannend, maar ook die optredens gaan gewoon weer hartstikke leuk worden.
Het blijft een leuke hobby, hoewel we daar zaterdagnacht -eigenlijk -ochtend- toen we naar huis reden misschien stiekem toch heel even anders over dachten.

Geen opmerkingen: