zondag 16 december 2012

Start spreading the news

Nou, dat was 'm dan gisteren. Ons eerste optreden in New York. O.k, Hotel New York weliswaar, maar het begin is er en het klinkt wel. Mooie locatie, maar dat was te verwachten. Uitzicht op de Maas en de Euromast. Leuke zaal, goed geluid en veel mensen. Zelf hadden we liever wat meer gespeeld, want er waren nogal wat entre-acts, maar vooruit dat hoort nu eenmaal bij dit soort feesten.
Vooraf waren er nog wel wat zorgen, dat wil zeggen bij het hotelmanagement, over het geluidsniveau, maar we hebben onze reputatie wederom waar gemaakt.
Ze hebben overigens natuurlijk wel een punt, want boven de zaal waar wij speelden zijn  kennelijk hotelkamers. Maar zoals gezegd, geen probleem. Een zaal vol mensen maakt gewoonlijk aanzienlijk meer herrie dan wij, zeker als het een beetje gezellig begint te worden.
Dit keer hadden we maar 1 kapot kabeltje, we gaan vooruit.
Wel nog even de stoppen eruit gewerkt bij aanvang, maar dat had waarschijnlijk meer te maken met het feit dat er een tiental warmhoudapparaten voor het buffet op dezelfde groep waren aangesloten. Dus werd fluks de krachtstroom aangesproken en was het probleem rap verholpen.Voor herhaling vatbaar, Hotel New York.

Geen opmerkingen: