zondag 23 september 2012

Dawassumalweer

De eerste van dit seizoen. Met z'n vieren in de polder ter gelegenheid van de bruiloft van een kennis.Op een camping, maar eigenlijk ook weer niet omdat we met die aanduiding de locatie eigenlijk tekort doen.
Was behoorlijk druk. Ik schat ruim honderd mensen. En die kunnen met z'n allen behoorlijk wat geluid produceren. Maar dit zijn natuurlijk ook de gelegenheden waar mensen elkaar na lange tijd weerzien en veel bij te praten hebben.
Op zo'n moment zijn wij echt blij met ons monitorsysteem. Dan kunnen we onszelf prima horen, terwijl de mensen in de zaal gewon hun verhalen kunnen uitwisselen zonder door de muziek gehinderd te worden.
Ondanks dat we met een mannetje minder waren en net een zomerreces van een week of 8 achter de rug hebben, hebben we eigenlijk best goed gespeeld en de mensen af en toe ook de dansvloer op gekregen.
En we hebben eerlijk gezegd niet altijd de makkelijkste route door het repertoire genomen. Zaten nummers tussen die we volgens mij zeker al een jaar niet meer gespeeld hadden.
Maandag weer repeteren. De nieuwe nummers weer eens doornemen, want dat is al met al behoorlijk lang geleden.

Geen opmerkingen: